Příběh

PEPŘOVÁ OMÁČKA POHLREICH RECEPT

Dana Rezlová

Vydáno 9.7.2022, aktualizováno 22.3.2025

Chtěla bych vědět, jestli celý pepř na pepřovou omáčku mám podrtit před použitím, eventuelně částečně povařit.

Odpovědet

Odpověď

Re: pepřová omáčka pohlreich recept

ivanka

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.


Zavařování hotových jídel do sklenic
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Zavařování masa do sklenic v troubě
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku

mohlo by vás zajímat