Facebook Síť X Pinterest email tisk

Podmínky použití

Označení webu

Označení webu: https://www.recept1.cz včetně všech domén 3. řádu (dále jen Web)

Provozovatel webu

NetConsulting Praha spol. s r.o. (dále jen Provozovatel webu)
Kodymova 12
158 00 Praha 5 

IČ: 265 06 777, Spisová značka C 86512, vedená u Městského soudu v Praze.

Podmínky použití a autorská práva

Všechna práva vyhrazena.
Obsah tohoto Webu je určen jen pro osobní použití. Jakákoliv další publikace, přetištění, zveřejnění nebo distribuce jakéhokoliv materiálu či části materiálu zveřejněného na stránkách Webu, a to včetně zahrnutí do rámců, překopírování do firemního intranetu nebo uchovávání v jakýchkoli databázích je možná jen se souhlasem Provozovatele.

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Na tomto Webu dochází ke zpracovávání osobních údajů následujícím způsobem a v níže uvedeném rozsahu:

Reklamní kódy

Google AdSense

Reklamní kódy AdSense společnosti Google na Webu zobrazují personalizované reklamní jednotky. Zde je k dispozici uživatelská stránka s vysvětlením, jak Google spravuje data ve svých reklamních produktech.

Sklik společnosti Seznam.cz, a.s.

Tento Web využívá technologie retargetingu od služby Sklik provozované společností Seznam.cz, a.s. Ta nám umožňuje ukázat návštěvníkům relevantní reklamy z reklamní sítě společnosti Seznam.cz, a.s.

Dále pak na základě oprávněného zájmu Provozovatel dočasně ukládá IP adresy společně s informací o prohlížeči uživatelů do serverových logů, které pomáhají zabezpečit Web proti případným hackerským útokům a dalšímu nevhodnému chování, které může narušit bezproblémový chod Webu. Tyto logy jsou v pravidelných intervalech odstraňovány.

Cookies

Do počítače se Vám návštěvou tohoto Webu zapisují následující soubory cookies z těchto domén:

Doména Jméno
recept1.cz _ga
_gat
_gid
V případě reklamního kódu Sklik:
.imedia.cz sid
.creativecdn.com.cz ts
u
.seznam.cz sid
V případě reklamního kódu AdSense:
.doubleclick.net DSID
IDE
test_cookie
.google.com NID
S
.gstatic.com CONSEND

Webové prohlížeče jsou od nepaměti standartně nastavené tak, že přijímají veškeré soubory cookies. Je to běžná praxe, avšak kvůli novému nařízení Evropské unie Vás o tom nově musíme informovat. Cookies jsou často zcela zásadní pro správnou funkčnost webové stránky, bez nich si webové stránky nepamatovaly, že jste přihlášení nebo by nebylo možné vkládat položky do nákupního košíku v eshopu. Více o tom, jak cookies fungují a co jsou zač se můžete dozvědět více po kliku na zde uvedený odkaz.

Pokud si soubory cookies nepřejete do svého počítače zapisovat, máte možnost toto chování ovlivnit, případně i zcela zakázat přímo ve svém prohlížeči. Jak na to, naleznete v nápovědě pro svůj internetový prohlížeč.

Zamezení ukládání souborů cookies

Uvádíme zde odkazy na přední webové prohlížeče, kde naleznete podrobné informace k tomu, jak nakládat s těmito soubory:

Vzhledem k množství webových prohlížečů zde uvádíme jen ty nejrozšířenější. Informace o tom, jak se soubory cookies nakládat naleznete v nápovědě Vašeho internetového prohlížeče.

Vyjádření souhlasu

Prohlížením tohoto Webu vyjadřujete úplný souhlas s používáním souborů cookies. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat nepoužíváním těchto stránek a smazáním souborů cookies, či přímo jejich zakázáním v prostředí prohlížeče.

nové příběhy

Zavařování hotových jídel do sklenic

Bláža

Ne, Zavařuji úplně běžně jídla s bramborami i cibulí a zahuštěná moukou. Potřebovala jsem poradit jak na zavařování v mikrovlnce, protože nemám v tento okamžik moc času, ale DOBŘE (s masem na 2x) zavařené jsou v pohodě vlastně možná všechna jídla. :-) :-)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Jan

Při zavařování čehokoliv v mikrovlnce, nikdy neutahuji šroubovací víčko silou, neboť zahříváním na vysokou teplotu hrozí, že se ze sklenice stane granát, který je schopen nejen způsobit prasknutí sklenice, ale i zdemolovat dvířka mikrovlnky. Víčko se dotahuje tzv. na doraz, ihned po ukončení sterilizace. To by ale mělo platit při sterilizaci i troubě, zavařovacím hrnci, apod.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Milda

Pokud je pokrm správně zavařen a víčko pevně drží na skle, tak je jedno, kde ho uskladníte, jestli v lednici nebo ve spíži. Vydrží nezávadný roky. Otázka je jaké budou chuťové dojmy z tohoto pokrmu. A v tom by chladnička mohla hrát významnou roli.
Jak známo, tak nositelem chuti v pokrmu je tuk a ten může časem měnit své chuťové vlastnosti, právě vlivem vyšších teplot a světla. Chladnička oběma těmto faktorům zabrání a může tak přispět k lepší chuti zavařených jídel.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Jiří

Zavaruji ale pokud mozno mam v ledničce. VYdrží svickova i bez ni ?? Děkuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařovaní uzeneho masa

Antonín

Při zavařování uzeného prostě převařit vodu a jestliže chcete dochutit přidejte celý stroužek česneku, sůl, nebo čili papriku, zalejte tak 1 až 2 cm pod okraj na 100 stupnů celsia 1 hodina vyndat a postavit na víčko hotovo

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Karel

Jak dlouho zavařování segedínský guláš z bůčku a jak dlouho vydrží v mrazáku

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Venas

Měl jsem do dneška zavařený hovězí guláš kde byl nastrouhaný brambor i mouka a nic mu ani po 3 měsících nebylo. Tak nevím jestli je pravda to, že začne kysat. Možná je to pravda, ale mně vydržel bez úhony.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování uzeného masa do sklenic

Zdeňka Rektoříková

Zavařuji na 100 stupňů jeden den a druhý den opakuji, když jsou sklenice vychladlé. Zavařuji do sklenic Omnia se zamačkávacím víčkem omnia, šrouubovacím sklenicím moc nevěřím, akorát teď sklenice Omnia nejde sehnat.
Úspěšné zavařování, zdraví rektoříková

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

Milda

Skopové klobásy, jaká lahoda. Hmmm. Jejich uzení je ale umění. Nejdříve musíte vyhřát udírnu na teplotu 70°C. Pak do udírny rezvěste klobásy a půl hodiny je nechte při otevřených dvířkách vysychat. Poté udírnu zavřete a klobásy uďte po dobu 8 hodin. K uzení použijte suché dřevo ovocných stromů bez kůry nebo dřevo bukové.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Skopové klobásy

Michal

Dobrý den. Můžete mi poradit, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho udit skopové klobásy? Budu moc rád za radu.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Pepřová omáčka pohlreich recept

ivanka

pepřová omáčka se nedělá z černého pepře ale z nakládaného zeleného pepře. Je to o zcela jiné chuti.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Kamča

Sterilizace hotových jídel umožňuje jejich uchování po dlouhou dobu. Zavařené jídlo vydrží měsíce.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Zavařování hotových jídel do sklenic

Věra Agnes Vimpelová

Mám dotaz, jak dlouho vydrží zavařené hotové jídlo? Chci to zavařovat v troubě.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo osm.